Ik ben jouw ervaren Business Assistant

De facturen stapelen zich op. Je hebt geen tijd om debiteuren na te bellen. En die ene offerte die voor veel omzet kan zorgen is ook nog steeds de deur niet uit. Je bent zo druk met het helpen van je opdrachtgevers dat andere zaken steeds blijven liggen.

Neem contact op

Kun je het als ZZP’er niet meer bijbenen? Of groeit je bedrijf wel erg snel? Ik help je graag!

Als jouw Business Assistant kan ik je alle taken uit handen nemen waar je zelf niet aan toekomt. Of die jou minder goed liggen.

Ik werk volledig volgens de AVG-richtlijnen. Ik gebruik alleen up to date programma’s. Vanuit een goed beschermde omgeving.

Ik ben een kei in:

Het opzetten en structureren van je administratie

Facturatie en debiteurenbeheer

Offertes opstellen en versturen

Het beheren van je agenda en mailbox

Telefoondienst op afstand (vraag naar de mogelijkheden)

Facilitaire taken, zoals bestellingen plaatsen of klantgeschenken regelen

Je website up to date houden/nieuwsbrieven uitsturen

Lichte HR-werkzaamheden

Grotere projecten, zoals een verhuizing

Altijd ondersteuning op maat

Ik kan je heel breed ondersteunen, maar ik kan je ook die ene taak of dat ene project uit handen nemen waar je echt niet aan toekomt.

Samen kijken we wat jij en jouw bedrijf nou precies nodig hebben. Dat doe ik graag in een persoonlijk gesprek. Ik ga met je zitten en wil van jou horen waar je tegenaan loopt. Wat vind je niet leuk om zelf te doen? Waar heb je echt geen tijd voor? Wat blijft steeds liggen? En waar liggen de prioriteiten? Op grond daarvan zorg ik voor plan van aanpak en ondersteuning op maat!

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op