Over mij

In 2020 ben ik begonnen als ondernemer, ik begon mijn eigen Wellness praktijk. Ik merkte dat ondernemen me goed lag. Ik had er echt plezier in.

Niet zo gek, want ik ben goed in dingen waar veel andere ondernemers juist tegenop zien. Dingen die ze daarom soms te lang laten liggen. De facturatie bijvoorbeeld. Of offertes maken. Dingen regelen. Organiseren. Zo ontstond het idee voor BUSINESS&KOO: andere ondernemers ondersteunen als Business Assistant op afstand!

Neem contact op

Zorgen en ontzorgen zitten me in het bloed

Begin 2021 begon ik met BUSINESS&KOO. Inmiddels help ik heel verschillende opdrachtgevers. ZZP’ers, kleinere en grotere bedrijven.
Ik zorg altijd voor een pakket op maat. Zo doe ik voor een opdrachtgever elke maand de facturatie en regelde ik voor een andere opdrachtgever een verhuizing. Mijn jarenlange administratieve en secretariële ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid komen mij hierbij goed van pas.
Ik ben een nuchtere, harde werker. Ik stroop mijn mouwen op en klaar de klus. Gestrest zul je mij niet snel zien. Mensen met wie ik werk zeggen dat ik altijd de rust en het overzicht bewaar. Ik weet hoofdzaken goed van bijzaken te scheiden. Ook zijn opdrachtgevers blij met mijn duidelijke manier van communiceren.

Neem contact op